BRF & förvaltare

Med många års erfarenhet i ryggen tar vi oss an uppdrag i stor som liten skala. Vi erbjuder totalentreprenad och kan därmed hjälpa er hela vägen från idé till godkänd slutbesiktning.

Fasadmålning

Vi vågar kalla oss experter på fasadmålning. Vi utför målning på trä, plåt, sten, puts och betong. Genom åren har vi utfört uppdrag till ett flertal förvaltare och föreningar. Vi hjälper er givetvis med färgsättning och konsultation för att anpassa målningen till bästa möjliga resultat.

Trapphusrenovering

Under årens gång har vi genomfört flera trapphusrenoveringar. Vi erbjuder totalentreprenad och tar oss an små som stora uppdrag. Det gäller både trapphus och övriga gemensamma ytor som källargångar, tvättstugor och förråd.  Vi utför också golvbyten, byte till säkerhetsdörrar m.m samt samverkar med duktiga entreprenörer för att leverera bästa möjliga resultat till dig som kund.

Fönsterrenovering

Fönsterrenovering är ett mycket bra alternativ till att byta till helt nya fönster, vilket riskerar att skada fasaden. Med en bra bra utförd fönsterrenovering behåller du fastighetens charm och själ samtidigt som du sparar resurser. Vi utför fönsterrenoveringar på plats och kan även vid behov plocka ner fönsterbågar för att utföra glasbyten och renoveringar på vår verkstad.

Vid fönsterrenoveringar finns också möjlighet att byta tätningslister, gångjärn m.m. för att få dit originalfönster i nyskick. Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Skicka offertförfrågan